Læs mere...

Den bedste opskrift på hjemmelavet rødkål – og den nemme 5. marts 2019 – I kategorien: Julemad

6-8 personer. Rødkål er fast tilbehør til både julefrokost og julemiddagen. Retten passer godt til både flæskesteg, frikadeller og andesteg og kan spises kold eller varm. Her får du en dejlig opskrift på hjemmelavet rødkål – og der er også en version til dig, der helst vil springe over, hvor gærdet er lavest. Du kan nemlig hurtigt få et glas færdigkøbt rødkål til at smage næsten lige så godt som den hjemmelavede. LÆS OGSÅ: Hvad…

Læs mere
Læs mere...

Sådan undgår du stress over julemaden – I kategorien: Julemad

Undgå stress over julemiddagen Vi glæder os alle sammen til at sætte os til bords Juleaften og spise den dejlige mad. Men at tilberede en hel julemiddag kræver planlægning, så du undgår for megen unødig stress over alle de ting, der skal laves. Der skulle jo også gerne være tid til at komme i kirke og se Disney’s Juleshow. Her får du en masse ideer til, hvordan du med forberedelse og planlægning kommer nemmere frem…

Læs mere
Læs mere...

Julesovs – brun sovs så englene synger! – I kategorien: Julemad

6-8 personer. Den brune sovs er en klassiker på julebordet. Uden den – så bliver det ikke jul i år! Når du først mestrer teknikken i den brune sovs, så er det ingen sag at lave en julesovs, der smager, så englene synger! Hemmeligheden er at opsamle sky fra andesteg og flæskesteg, for det er den, der giver smag. Sovsen her er ikke en sauce, men en opbagt sovs – som din mor laver den.…

Læs mere
Læs mere...

Den bedste opskrift på flæskesteg med sprød svær 21. december 2018 – I kategorien: Julemad

6-8 personer. Der er ikke altid enighed om, hvad der skal spises juleaften. For mange bliver det dog slet ikke jul, før flæskestegen er sat på julebordet. Her får du den bedste opskrift på en flæskesteg med sprød svær. Har du købt en stor svinekam på tilbud, så tag den op to dage før, den skal steges og tø den langsomt op i køleskabet. Tør du den op på køkkenbordet, løber saften og dermed smagen…

Læs mere
Læs mere...

Den bedste opskrift på gammeldags andesteg – I kategorien: Julemad

3-5 personer. Der er ikke altid enighed om, hvad der skal spises juleaften. Andestegen er dog en fast tradition på mange juleborde, og her får du den bedste opskrift på en andesteg, der garanterer sprødt skind. At købe en and er en tillidssag, for du kan ikke se, om fuglen er fed eller kødfuld, eller om den bliver ordenlig mør. En god grundregel er at vælge en tung and. Den har sandsynligvis levet lidt længere,…

Læs mere