Gratis julekalender: Medister-ekspeditionen 18. september 2019 – I kategorien: Julekalendere – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Klik på billedet for at printe julekalenderen!

Tæl ned til jul med Medister-ekspeditionen

Tæl ned til jul med denne søde og gratis julekalender. De tre små hunde fra juleeventyret om Medister-ekspeditionen har lavet en snefnug-kalender, hvor I kan tælle ned til juleaften.

Imens I læser julekalenderbogen om Medister-ekspeditionen, tæller I ned til juleaften sammen med hundene. Når de at få leveret medisteren til den hemmelige modtager inden jul? Det SKAL de, for ellers bliver det ikke jul i år!

Vejledning til den gratis julekalender

Der mangler noget på julekalenderen – nemlig 24 snefnug! Hjælp hundene med at tælle ned til jul ved at sætte et snefnug på hver dag.

Læs et kapitel i Medister-ekspeditionen hver dag og lim en lille en filtkugle på kalenderen, imens I tæller ned til juleaften.

Nederst i artiklen får I tips at lave den pæneste udprintning af julekalenderen!

Om Medister-ekspeditionen

Tre, modige hunde er ude på en vigtig mission: to kasser af Svend Åges den bedste medister skal leveres inden jul. Tag med på eventyr med den kønne puddel Snowball, der egentlig var på vej til Paris, den stærke, men ikke så kloge bullterrier Bobby og King, en lille hund med en løves hjerte.

Undervejs møder hundene mange farer, imens de bliver jagtet af bisserne fra De Grønlandske Slædehundes Fagforening. Men medisteren skal frem til den hemmelige modtager, ellers bliver det ikke jul i år!

Læs et kapitel i den sjove og spændende julehistorie hver dag indtil juleaften. Juleeventyret om Medister-ekspeditionen har 24 kapitler og er rigtig god til højtlæsning i klassen eller hjemme i sofaen. De større børn kan også sagtens læse den alene.

Køb bogen her:

Medister-ekspeditionen som bog: pris 149,95 kr.

Medister-ekspeditionen som e-bog (PDF): pris 49,95 kr.

Køb snefnug til julekalenderen

Hvide filtkugler

Køb filtkugler hos Rito – fås i forskellige størrelser

Skal I bruge snekugler til julekalenderen, kan I købe hvide filtkugler hos Rito Garn&Hobby. På billedet til venstre ses økologiske hvide filtkugler, der kommer i to størrelser, henholdsvis 1 og 2 centimeter i diameter.

Økologiske hvide filtkugler 1 cm – 10 stk for 7,00 kr.

Økologiske hvide filtkugler 2 cm – 10 stk for 10,00 kr.

Rito giver mængderabat på filtkuglerne. Det vil sige, hvis I køber flere poser filtkugler ad gangen, så falder prisen.

Har du brug for hjælp?

Sådan henter du den gratis julekalender:

1. Klik på linket her for at hente filen med julekalenderen.

2. Hvis julekalenderen skrives direkte ud fra siden, bliver den ikke pæn. Her er en række tips til, hvordan man får en pæn udskrift af julekalenderen:

3. Klik på “Hent” øverst i højre hjørne – ved siden af printerikonet. Det er en firkant med en pil, og når musen holdes henover, står der “Hent”.

4. Vælg “Gem fil” og klik på “Ok”. Gem gerne julekalenderen på dit skrivebord, så den nemt kan findes igen.

5. Gå til skrivebordet (forsiden) på din computer og åben filen.

4. Klik på “Print”.

5. Vælg hvilke sider, der skal printes. Kalenderen ligger på side 1, og hvis du kun vil printe den side, så vælg “Sider” og skriv 1, som på billedet herunder.

6. Vælg det format, der skal printes i. Julekalenderen med Medister-ekspeditionen er lavet i A3, men hvis du hellere vil printe den i A4, så klik på “Tilpas”.

7. Klik på “Udskriv”.

8. Så er I klar til at tælle ned til jul!

LÆS OGSÅ: Medister-ekspeditionen – et juleeventyr i 24 afsnit

Find alle de andre julekalendere her!

Gratis julekalender til de mindste »